BDY Group Yatırım A.Ş.

Sürdürülebilirlik
Kişisel Verilerin Korunması

BDY Group Yatırım A.Ş. kişisel verilerin güvenliğinin sağlanması konusunda gereken önem ve hassasiyeti göstermektedir. Ürün ve hizmetlerden faydalanan tüm şahıslara ait her türlü kişisel veri, 07.04.2016 tarihinde yürürlüğe giren 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” na uygun olarak muhafaza edilmektedir.

BDY Group, kişisel verilerin güvenliğinin mevzuatlara ve uluslararası hukuka uygun olarak sağlanması için gereken teknik ve idari önlemleri sağlamaktadır.

BDY Group tarafından kişisel verilerin hangi yöntemler kullanılarak, hangi amaçlar doğrultusunda işlendiği ve muhafaza edildiği hakkında daha fazla bilgi alabilmek için “BDY Group Kişisel Verilerin Korunması Politikası” nı inceleyebilirsiniz.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

BDY Group Yatırım A.Ş.1970'den Yarınlara..

Ticari başarılarla dolu yarım asırlık geçmişi ile BDY Grup, bugün Türkiye’nin önde gelen grup şirketleri arasında yer almaktadır.

  • SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK
  • YATIRIMLAR
  • FAALİYET ALANLARI

İnsan ve çevre odağında temeli oluşturulan sürdürebilirlik stratejisi ile tüm faaliyetlerinde başarılı olmak hedeflenirken; insan ve doğanın uyumuna karşı gerekli olan sorumlulukların bilincinde çalışmalar yapılmaktadır.

BDY Group, istikrarlı, sürdürülebilir ve sihhatli bir büyüme potansiyeli bulunan, projenin sermaye ihtiyacı kadar ekibin sağlandığı ve işin sürdürülebilir olmasına bakarak güçlü yatırımlar yapmaktadır.

Akaryakıt istasyonu işletmeciliği ve lojistik faaliyetleri ile ticari hayatına başlayan firma bugün grup şirketleri ile birlikte Lojistik, Madencilik ve Mühendislik sektörlerinde hizmet vermektedir.

BDY Grup Yatırım A.Ş.Merkez
Ehlibeyt Mah. Ata Plaza Kat:12 Çankaya/Ankara
info@bdygroup.com.tr
OfislerimizKırıkkale
Sağlık Mah. 273. Sok. No:11 Hacılar Merkez/Kırıkkale
Konya
Büsan Org. San. 10633. Sk. Yuntes Plaza No:4/107 Konya
İzmir
Siteler Mah. Aygaz Cad. No:5 Aliağa/İzmir
OfislerimizHatay
Yeşilköy mah. E-5 Karayolu cad. No:610/1 Dörtyol/Hatay
Mardin
Çabuk Mah. Yalım Cad. Baday Petrol No:76/A Artuklu/Mardin
Sosyal MedyaLinkedin
Sosyal medya gelişmelerini Linkedin hesabımızdan takip edin.
BDY Grup Yatırım A.Ş.Merkez
Ehlibeyt Mah. Ata Plaza Kat:12 Çankaya/Ankara
info@bdygroup.com.tr
Hatay
Yeşilköy mah. E-5 Karayolu cad. No:610/1 Dörtyol/Hatay
İzmir
Siteler Mah. Aygaz Cad. No:5 Aliağa/İzmir
Konya
Büsan Org. San. 10633. Sk. Yuntes Plaza No:4/107 Konya
Kırıkkale
Sağlık Mah. 273. Sok. No:11 Hacılar Merkez/Kırıkkale
Mardin
Çabuk Mah. Yalım Cad. Baday Petrol No:76/A Artuklu/Mardin
Sosyal MedyaLinkedin
Sosyal medya gelişmelerini Linkedin hesabımızdan takip edin.

Tüm Hakları Saklıdır.

Tüm Hakları Saklıdır.